22 maart 2013

Mijn Popje

Oke, waar moet ik beginnen... Een hele hele hele tijd geleden had ik een paar popjes gemaakt naar mijn eigen idee (klik hier voor een voorbeeld). Hier en daar kwam de vraag of ik misschien een patroon van het popje had. Ja natuurlijk, maar wel op papier en verschrikkelijk onduidelijk voor anderen. Toen ik het allemaal op een redelijk duidelijke manier uit had getypt, was ik toch niet echt 100% tevreden over mijn popje.

Het voornaamste waar ik het niet mee eens was, waren de voeten. Ze waren me te klein en propperig onder een redelijk, ... eh, vol lichaam. Dus, daar moest verandering in komen. Na een paar keer proberen kwam ik tot de conclusie dat de schoentjes ook maar uit moesten kunnen. Dit zou ook een mooier eindresultaat opleveren vond ik zelf. Uiteindelijk was alles gelukkig wel naar wens (:

En ja, toen dat maar eens proberen uit te leggen op papier in een taal die anderen ook begrijpen. Ik ben het gewend om Engelse en Nederlandse haakpatronen te lezen en zelf ook die termen door elkaar te gebruiken in mijn eigen krabbeltjes en patroontjes. En dat is nou net weer niet handig. Maar goed, een paar aanpassingen nog en dan maar hopen dat alles duidelijk is (: O, en een heleboel foto's helpen ook wel mee hoop ik (:

Ik hoop het patroontje binnenkort aan te kunnen bieden op Etsy tegen een kleine vergoeding, en als dat zover is laat ik het natuurlijk weten (: Met school is het nog redelijk druk, dus ik weet niet precies wanneer dat zal zijn ;)

11 opmerkingen:

 1. Als het patroon te koop is, wil ik het van je kopen. Vind het heel erg leuk. Knuffels en poppen zijn met kleding helemaal af. Laat je het weten wanneer het beschikbaar is?

  Groet,

  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Ik laat het sowieso weten als het beschikbaar is! (: (trouwens, even voor de duidelijkheid: de kleding kan niet uit, alleen de schoentjes (; )

   Verwijderen
 2. Moooooiiii! Die ga ik misschien wel kopen als het op etsy verschijnt. Ga je nog meer patroontjes maken? Je hebt talent!

  Groet,
  Gezina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi dankjewel :D Wie weet, als ik nog eens een leuk idee heb misschien wel!

   Verwijderen
 3. Ze lijken op die van Lilleliis en deze is ook al zo mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! Ik ben zelf niet zo van grote knuffels haken; daar heb ik denk ik niet genoeg geduld voor, maar ik vind deze en ook Miss Bunny weer heel erg mooi. Ik hou het wel bij de sleutelhangers!

  Groetjes Soesa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zie trouwens nu pas dat het het popje is uit de "kop van je blog" (of bannerhead of hoe noem je dat??) Errug leuk!

  Soesa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooi hoofding, en ik liet het eerder al weten, ik koop zo ie zo een patroontje (of meerdere ;-)) dus ik kijk uit naar de aankondiging!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je popje is prachtig!! En ik koop hem ook hoor (misschien Ollie ook doen? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind je popjes geweldig. Heel leuk dat dit popje boven je blog staat. Ik hoop dat het gaat lukken om het patroon te maken. Dat ga ik zeker van je kopen!

  Groetjes, Bianca

  BeantwoordenVerwijderen